Anbefalinger

Kontakt mig

Kropsterapi

Rikke formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum med hendes rolige og nærværende væsen. Hendes høje faglighed og professionalisme gennemsyrer behandlingerne, og den mærkbare effekt i krop og sind taler for sig selv.“
Nadia

Hver gang jeg har fået kropsterapi hos Rikke, har jeg bagefter mærket både velvære og en klar fysisk forbedring af forskellige problemområder. Rikkes faglige dygtighed samt rolige og behagelige væremåde gør, at man straks føler sig tryg og i gode hænder. Jeg giver Rikke mine bedste anbefalinger!
Jørn

“Rikke har mødt mig med åbenhed og forståelse fra min første behandling. Hun er nærværende i vores samtaler og tør stille mig spørgsmål, som gør, at jeg som klient får lov til at reflektere. På briksen er Rikke god til at møde mig der, hvor jeg er. Hun balancerer perfekt mellem at give ro til at mærke efter i kroppen samtidig med, at hun informerer mig om, hvad hun gør. Hun afstemmer derfor hurtigt, hvilket behov jeg har. Behandlingen har for mig givet mig et ‘safe space’ i min hverdag. Det er svært at beskrive med ord, hvad behandlingen hos Rikke præcist gør for mig. Men jeg mærker, det er godt for min krop, mit hoved og mit sind. Jeg er derfor glad for at have mødt Rikke og kan varmt anbefale hende.”
Laura

Rikke finder stille og roligt problemet. Hun arbejder systematisk og tålmodigt, indtil det er løst. En fornøjelse at blive behandlet af Rikke.
Annelise

Madmentor coaching

Jeg valgte at indgå i et forløb med Madmentor Rikke Stockfleth Jessen, da det umiddelbart lød til at være lige den brik, jeg manglede i mit personlige puslespil af følelser.

Med en gammel spiseforstyrrelse i bagagen har jeg i mange år døjet med en del uforløste følelser i forbindelse med mad og spisning. Rikke har hjulpet mig med at få sat ord på nogle af disse følelser og givet mig redskaber til at tilgå dem på en mere selvkærlig og dermed hensigtsmæssig måde. Forløbet med Rikke har givet mig bevidsthed om mine valg i forhold til spisning og hjælp til håndtering af de mekanismer, der har ført til overspisning.

Hos Rikke blev der ikke fokuseret på kostens sammensætning som en del af det at få et godt forhold til egen krop og maden, men udelukkende på de følelser, spisningen blev forbundet med. Det stod i kontrast til mine tidligere oplevelser med bl.a. diætister, hvor følelser og spisning er blevet adskilt og mad delt op i forbudte og ikke-forbudte madvarer.

Rikke fremstår i al terapien fuldstændig åben og ikke-dømmende, hvilket giver ro til, at man som menneske tør at blotte sig og derved have mulighed for at udvikle sig. Hun mødte mig i øjenhøjde og blev hurtigt min advokat for at højne min selvkærlighed. 

De bedste anbefalinger herfra.

Malene