Hvad er fokus for coaching?

I mine Madmentor coaching-sessioner er omdrejningspunktet følelser og tanker knyttet til mad, spisning og kropsopfattelse. Jeg bruger coaching som metode og anvender sundhedspsykologi, coaching og viden om sundhed og vægttab til at arbejde med forstyrrede spisemønstre som for eksempel følelsesmæssig spisning. 

Er du træt af at have dårlig samvittighed over det, du spiser? Eller den træning, du burde tage til? Drømmer du om et afslappet forhold til mad og spisning? Længes du efter at nyde livet nu og her, uden først at skulle nå din drømmevægt? Måske har du prøvet en masse ting for at ændre på din krop, men det er faktisk muligt at opnå bedre kropsaccept uden nødvendigvis at ændre på den. For nogle er ønsket at slutte fred med mad og anlægge en vægtneutral tilgang til sundhed, og for andre vil ønsket være at fastholde en stabil vægt eller muligvis tabe sig på en nænsom og selvkærlig måde.

Jeg er uddannet hos Marie Steenberger, og er certificeret Madmentor i januar 2023. 

Hvordan foregår coaching?

Forud for sessionen får du tilsendt information om, hvordan du bedst muligt forbereder dig samt mine gode tips til, hvordan du holder fokus på din personlige udvikling undervejs. Forberedelsen er ikke tidskrævende (anbefaler at du bruger 15-30 minutter).

Selve sessionen foregår som en almindelig samtale, hvor jeg vil stille dig en masse spørgsmål til din refleksion. Fokus vil altid være på det konkrete mål, som du har brug for at arbejde med. Undervejs inddrager jeg  diverse sundhedspsykologiske modeller og metoder - tilpasset din situation. 

Jeg vil sjældent fortælle dig, hvad du skal gøre eller ikke gøre. Min klare overbevisning er, at du har alle svarene selv, men jeg vil stille dig de spørgsmål eller introducere de værktøjer, som er nødvendige for din refleksionsproces, og for at du opnår de ønskede resultater. Det er essensen i coaching.  

Du vil altid gå fra en session med en plan for, hvordan du kan tage skridt på vejen mod dine mål; vel at mærke en plan som vi definerer i fællesskab. Vi taler også om, hvordan du helt konkret integrerer den gode udvikling i sessionerne i din hverdag. 

Tilliden er afgørende for den gode relation, og du skal vide, at jeg sætter en ære i at møde dig på en ikke-dømmende måde. Der er naturligvis 100% fortrolighed i alt, hvad vi taler om.

Jeg har mulighed for at tage et begrænset antal klienter i online forløb. Hvis det er relevant for dig, så tøv ikke med at kontakte mig.