Hvad er kropsterapi?

Du er i fokus på briksen, og vi arbejder med sammenhængen mellem din krop, tanker og følelser for at løsne spændingerne bag kroppens symptomer. Det er muligt at behandle eller lindre både fysiske og psykiske problematikker gennem kroppen. Jeg anvender pulserende,  dybtgående massageteknikker til at løsne op for kroppen, afspænde muskler, gøre åndedrættet mere frit og sikre gennemstrømning i kroppens lymfe- og energisystemer. En behandling vil også fokusere på at skabe ro og balance i nervesystemet. 

Kroppen har sit eget sprog, og har du god kontakt til din krop og dens signaler, er du et skridt tættere på at føle dig fri til at være den, du er. At opleve mere liv i livet!

Jeg er certificeret kropsterapeut hos Manuvision, og har dermed gennemført og bestået den 2-årige behandleruddannelser. Læs mere om Manuvision som behandlingsform her. Jeg er forsikret via mit medlemskab i DAKOBE (Sammenslutningen af Danmarks Komplementære Behandlere). Jeg er også RAB-certificeret.


Hvordan foregår en behandling?

Først vil der være en kort, indledende samtale. Her vil jeg være interesseret i at høre, hvad der har vækket din interesse for en kropsterapeutisk behandling. Du vil også blive spurgt, om der er særlige fysiske eller mentale tilstande, jeg skal være opmærksom på i behandlingen. 

Dernæst vil du blive bedt om at lægge dig på ryggen på briksen; gerne i undertøj eller noget lignende, som du befinder dig godt i. Du får et tæppe over dig, som dækker de dele af kroppen, som jeg ikke er i gang med at behandle. Undervejs i behandlingen vil jeg supplere teknikkerne i behandlingen med samtale med  dig.